Συγκλονιστική η Κατερίνα Πιτσιάβα – Με το χρυσό θα επιστρέψει για ακόμη μία φορά στη Λάρισα! ΦΩΤΟ

236

Πιτσιάβα Αικατερίνη Ειρήνη …κορυφαία αθλήτρια στο Beach Wrestling και χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των συν 70 κιλών Γυναικών

Χρυσό μετάλλιο και τίτλος της παγκόσμιας πρωταθλήτριας για το 2019 για την Λαρισαία αθλήτρια Πιτσιάβα Αικατερίνη η οποία πέρασε αήττητη και από αυτόν τον αγώνα με νίκη στον τελικό επί της Ουκρανίδας αθλήτριας Πάσενιουκ Ειρένε με συγκλονιστικό φινάλε και σκορ 2-1 .

Με αυτή την επιτυχία η Λαρισαία αθλήτρια του επισφραγίζει το τέλος, μια μακρόχρονης και επίπονης αγωνιστικής περιόδου 16 ετών και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας, πιο απαιτητικής και προφανώς πιο ενδιαφέρουσας….

Με ιδανικό τρόπο γράφτηκε όμως και για την Εθνική μας ομάδα ο επίλογος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος Beαch Wrestling στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας όπου ολοκληρώθηκε μετά από 4 αγωνιστικές φάσεις σε Πορτογαλία, Βραζιλία, Ουκρανία και Κροατία με την Ελληνική αποστολή να αποσπά 4 μετάλλια.
Τα υπόλοιπα μετάλλια για την Ελληνική ομάδα κέρδισαν οι αθλητές Καριωτάκης Γιάννης στην κατ. των συν 90 κιλών, ο αθλητής Σαμαρτσίδης Χρήστος στην κατ. των – 90 κλ. και ο Γιώργος Κουλουχίδης στην κατ. των – 80 κιλών.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές τους προπονητές και όσους υποστήριξαν την προσπάθεια τους.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης έχει κάθε λόγο, εκτός από το να είναι περήφανη για αυτά τα παιδιά, να είναι και αισιόδοξη καθώς στην Dream Team του Beach Wrestling άλλοι δύο Έλληνες αθλητές, οι Αρουζμανίδης Νίκος και Κριαρίδης Γρηγόρης έχουν επίσης εξασφαλίσει την πρόκριση τους για 1ους Παγκόσμιους Παράκτιους Αγώνες οι οποίοι αναμένονται με ενδιαφέρων και πρόκειται να διεξαχθούν φέτος για πρώτη φορά στη Ντόχα του Κατάρ με ευθύνη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here