Συγκλονίζει διευθυντής ΜΕΘ στη Λάρισα: 80χρονος με κορονοϊό δεν ήθελε να διασωληνωθεί και μου ζήτησε να αποχαιρετήσει τους δικούς του

20

Μία ιστορία που συγκινεί έκανε γνωστό ο διευθυντής της ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου Λάρισας. Ένας ηλικιωμένος με κορονοϊό δεν θέλησε να διασωληνωθεί, ζητώντας μόνο να αποχαιρετήσει τους δικούς του ανθρώπους.

Ο Απόστολος Κομνός, μίλησε στο MEGA για την κατάσταση που επικρατεί στη Λάρισα με τον κορονοϊό, καθώς η περιοχή βρίσκεται στο «κόκκινο» και τα νοσοκομεία βρίσκονται στα όριά τους.

«Ένας 80χρονος, που δεν ήθελε να διασωληνωθεί, έφτασε στα όριά του και ζήτησε να αποχαιρετήσει τους δικούς τους. Αυτό έγινε με βίντεο-κλήση. Ευτυχώς ακόμα δεν χάθηκε και ελπίζουμε να μη χαθεί», είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου Λάρισας.

Όσο για το νοσοκομείο, ο κ. Κομνός ανέφερε: «Το νοσοκομείο έχει διαθέσει 123 κλίνες για περιστατικά Covid-19 και 24 κλίνες ΜΕΘ. Έχουμε φτάσει στα όριά μας.

Θα λειτουργήσουμε με τη βοήθεια των συναδέλφων μας που θα μας συνδράμουν, άλλες 5 κλίνες μέσα στο Σαββατοκύριακο. Και στη Λαμία μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανοίξουν άλλες 5 κλίνες. Από τα άλλα νοσοκομεία δεν υπάρχει φως». συνολικά το νοσοκομείο μας θα διαθέσει 176 κλίνες για ασθενείς covid-19 και 29 για ασθενείς ΜΕΘ».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here