Συμφωνία για τη λειτουργία των δομών υγείας στα παράλια Αγιάς και Τεμπών

173

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕΤΑΞΥ 5ης ΥΠΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ
Το πρόγραμμα λειτουργίας των υγειονομικών δομών στα παράλια της Λάρισας συμφώνησαν οι δήμαρχοι Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας και Τεμπών Γιώργος Μανώλης με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, ενόψει της έναρξης της φετινής τουριστικής περιόδου.
Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του διοικητή της 5ης ΥΠΕ, παρουσία του υποδιοικητή Ηλία Τσιαούση και των Διευθυντών των Κ.Υ. Αγιάς και Γόννων, με αντικείμενο τη λειτουργία και την εφημέρευση των Περιφερειακών Ιατρείων των παραλίων του νομού Λάρισας, τα οποία από 5 Ιουλίου λειτουργούν καθημερινά σε πρωινό ωράριο.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι τα Περιφερειακά Ιατρεία των παραλίων, εκτός της καθημερινής τους λειτουργίας, θα εφημερεύουν από το Σάββατο 15 Ιουλίου έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου μόνο τα Σαββατοκύριακα.
“Γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια ώστε να κάνουμε το καλύτερο για τη δημόσια υγεία και τους πολίτες. Με την 5η ΥΠΕ και τα Κ.Υ. των δήμων μας έχουμε διαρκή και άριστη συνεργασία και είναι αρωγοί στην προσπάθεια αυτή”, σημείωσαν με δηλώσεις τους οι δήμαρχοι Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας και Τεμπών Γιώργος Μανώλης, για να συμπληρώσουν “Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και της ευθύνης μας απέναντι στους παραθεριστές, επισκέπτες και λουόμενους πολίτες που θα επισκεφθούν τα παράλια μας”
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την υγειονομική κάλυψη της παραλιακής ζώνης εντάσσεται και το ΕΚΑΒ με ασθενοφόρα που βρίσκονται στα Κέντρα Υγείας και των δύο Δήμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ