Συνάντηση Δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα

143

Κατά τη συνάντηση εργασίας ο κ. Μανώλης έθεσε στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών μία σειρά ζητημάτων και τις προτεραιότητες της δημοτικής Αρχής, με στόχο την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ειδικότερα, έγινε εκτενής αναφορά στην ανάγκη κατασκευής του κόμβου Ραψάνης στο ύψος του Πυργετού, από ημικόμβο σε ολοκληρωμένο κόμβο.

Ακόμη, ο Δήμαρχος κ. Μανώλης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Δήμου για αξιοποίηση της Κοιλάδας των Τεμπών, ζητώντας από τον Υπουργό την χρηματοδότηση σύνταξης των απαιτούμενων μελετών.

Συζήτηση, επίσης, έγινε για τα έργα ύψους έξι (6) εκατομμυρίων ευρώ που θα πραγματοποιηθούν στο δήμο Τεμπών για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Daniel, καθώς και για την πορεία υλοποίησης του φράγματος στη θέση Λιβαδότοπος Πουρναρίου.

Ο κ. Υπουργός διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι στο πλαίσιο του δυνατού θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε το Υπουργείο να συνδράμει στο έργο της δημοτικής Αρχής του Δήμου Τεμπών.

«Συναντήθηκα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας θέσαμε το σύνολο των ζητημάτων του Δήμου Τεμπών, που αφορούν το Υπουργείο. Ήταν μια απολύτως χρήσιμη και θετική συνάντηση και υπήρξε δέσμευση από τον Υπουργό, ώστε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια στην συνεργασία μας. Ως Δήμαρχος Τεμπών συνεχίζω και θα κάνω ό,τι χρειαστεί, ώστε οι όποιες εξελίξεις να είναι προς ουσιαστικό όφελος του δήμου μας», δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Μανώλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ