Συστηνόταν ως αντιδήμαρχος Φαρσάλων…

112

Δεν τους φτάνουν οι έννοιες από τις πλημμύρες και τα βάσανα στα Φάρσαλα έχουν στο κεφάλι τους και τους επιτήδειους απατεώνες που βρίσκουν αφορμή να αδράξουν την ευκαιρία από την απόγνωση κατοίκων και επιχειρηματιών μετά τη φονική καταστροφή στην περιοχή για να τους ξεγελάσουν.
Συγκεκριμένα χθες ξανά έκαναν την εμφάνισή τους, με το γνωστό κόλπο μέσω τηλεφώνου, όπου επικαλούμενη ταυτότητα υπαρκτού προσώπου εμφανιζόταν σε επιχειρηματίες της περιοχής. Αυτή τη φορά συστηνόταν κάποιος ως αντιδήμαρχος Φαρσάλων μη γνωρίζοντας όμως ότι έχουν πραγματοποιηθεί αλλαγές προσώπων στις θέσεις αντιδημάρχων από τις αρχές του μήνα.

Το κόλπο γνωστό, τηλεφωνούν οι επιτήδειοι από κινητό τηλέφωνο σε επιχειρηματίες της περιοχής, ζητώντας να εκτελεστεί η παραγγελία ύψους 300 έως 400 ευρώ. Επικαλούμενοι ως πρόσχημα ότι έχουν δουλειές δηλώνουν ότι θα στείλουν τα χρήματα με κατάθεση στην τράπεζα. Στη συνέχεια επικοινωνούν ξανά λέγοντας ότι έκαναν λάθος στην πληκτρολόγηση του ποσού και ότι δήθεν έβαλαν 4.400 ευρώ αντί για το αρχικό ποσό ζητώντας παράλληλα να επιστρέψει ο επιχειρηματίας πίσω τα 4.000 ευρώ της διαφοράς.

Για να τους πείσουν μάλιστα στέλνουν με ηλεκτρονικό μήνυμα το τραπεζικό έμβασμα στο οποίο φαίνεται η δήθεν μεταφορά χρημάτων. Κανείς από τους επιχειρηματίες δεν ξεγελάστηκε στα Φάρσαλα με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό οι όποιες προσπάθειες των επιτήδειων απατεώνων.

Για την καλοστημένη απάτη και δράση έχει ενημερωθεί το αστυνομικό τμήμα Φαρσάλων το οποίο διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here