Τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων επισκέπτονται το Διαχρονικό Μουσείο

597

Τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ της ΔΗΚΕΛ που εποπτεύονται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων αναζητώντας συνεχώς νέες δημιουργικές δράσεις αξιοποίησης του απογευματινού χρόνου και εναλλακτικές προτάσεις για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού επισκέφθηκαν το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας. Τα παιδιά και οι εκπαιδευτές ξεναγήθηκαν στο εξαιρετικό και μοναδικό στο είδος του χώρο του Μουσείου, είδαν τα εκθέματα και άκουσαν την ιστορία τους μέσα από προσαρμοσμένες και ευφάνταστες αφηγήσεις των υπεύθυνων αρχαιολόγων της ΕΦ.Α Λάρισας κ.κ. Νεκταρία Αλεξίου, Ματίνα Παπαναστασούλη και Ασημίνα Τσιάκα. Στη συνέχεια δημιούργησαν με πηλό τα δικά τους έργα, αισθάνθηκαν ότι είναι και τα ίδια μικροί καλλιτέχνες και ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα. Η δράση ολοκληρώθηκε με πικ νικ, κουβέντα, χιούμορ και αστεία στον εξωτερικό χώρο του μουσείου.
Μικροί και μεγάλοι ευχαριστήθηκαν τόσο πολύ από τη δράση, ώστε δεσμεύτηκαν να ακολουθήσουν κι άλλες στο μέλλον. Το δίκτυο ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων ευχαριστεί ιδιαιτέρως τις αρχαιολόγους και την Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων κα. Σδρόλια Σταυρούλα για την πρόσκληση και ανυπομονεί για την επόμενη συνάντηση.

Πληροφορίες για τη λειτουργία και τις δράσεις των ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠΜΕΑ:
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.), Γαριτσίου & Λευκίππου (Ροδοπούλειο), τ. 2410 661-727, ώρες: 09:00π.μ.– 14:00μ.μ. κα. Χρύσα Παππα.
Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων, τ. 2410 680-205, ώρες: 09:00π.μ.– 14:00 μ.μ κα. Βάγια Νάτσιου.
Υπενθυμίζεται ότι στα ανωτέρω σημεία γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής έτους 2018-2019”. Η διάρκεια των αιτήσεων θα είναι έως 3 Ιουλίου 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here