Τάνια Δόκου: Συνεχίζει ακάθεκτη!

869

Μπορεί η κακοκαιρία Daniel, να άφησε πίσω της καταστροφικές συνέπειες και η προεκλογική περίοδος να μετατράπηκε σε αγώνα δρόμου ανάμεσα στις λάσπες, ωστόσο η δουλειά συνεχίζεται  στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Λόγος γίνεται για την  δυναμική κ. Τάνια Δόκου, η οποία ξέρει πότε πρέπει να σηκώνει τα μανίκια για σκληρή δουλειά, ακόμα και αν όλα μοιάζουν δυσκολότερα. Με το βλέμμα σταθερά μπροστά και την ηρεμία που την διακατέχει, δεν σταματά να είναι συνεχώς παρούσα και φυσικά να υπηρετεί την  θέση της στην προεδρία του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας πιστά.

Η ίδια πέτυχε να δοθεί πρόσθετη υπερδέσμευση ποσού 2,1 εκατομμυρίων ευρώ στο πρόγραμμα CLLD/LEADER για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, που υλοποιεί ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας ‘’ΑΕΝΟΛ Α.Ε.’’. Το ποσό αυτό δίνει την δυνατότητα για νέες προσκλήσεις στο υπομέτρο 19,2, για παρεμβάσεις ιδιωτικού και δημοσίου χαρακτήρα.

Επίσης με ενέργειες της κ. Δόκου, η ΑΕΝΟΛ Α.Ε συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «PeakED: Περιβαλλοντική Συμμετοχή και Εκπαίδευση για νέους επιχειρηματίες και εθελοντές» που υποβλήθηκε στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ και εγκρίθηκε με συνολικό προϋπολογισμό 250.000,00 €.

Δεν είναι τυχαία η ήρεμη δύναμη στο πλευρό του Αγοραστού…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ