Τέμπη: Γέφυρα χωρίς …κηδεμόνα η γέφυρα της Αγίας Παρασκευής – Ψάχνουν να βρουν ποιος είναι αρμόδιος για την ανακατασκευή της

1129

Με τα λόγια “Ελλάς το μεγαλείο σου” παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ το θέμα που αφορά την γέφυρα της Αγίας Παρασκευής, καθώς η γέφυρα είναι …ξεκρέμαστη κυριολεκτικά και μεταφορικά. Κι αυτό γιατί η γέφυρα δεν έχει κηδεμόνα! Ψάχνουν να βρουν ποιος είναι αρμόδιος για την ανακατασκευή της. Η γέφυρα κατασκευάστηκε από τεχνικούς του ΟΣΕ και δεν γνωρίζουν ακόμη ποιανου αρμοδιότητα είναι η ανακατασκευή της.

Ο Δήμαρχος Τεμπών είπε στην εκπομπή ότι δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου, ενώ σημείωσε ότι στον πρόσφατο σεισμό που έπληξε την περιοχή της Λάρισας, ήρθαν μηχανικοί της ΔΑΕΦΚ και την έλεγξαν .

Ποιος θα αναλάβει την κατασκευή της δεν το γνωρίζει ακόμη κανένας… Ας ελπίσουμε ότι θα βρει …κηδεμόνα καθώς πρόκειται για μία ιστορική γέφυρα…

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18-09-2023

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα, σήμερα Δευτέρα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι:

Αυτοψία στην κρεμαστή γέφυρα της Αγίας Παρασκευής Τεμπών, η οποία καταστράφηκε από τις πλημμύρες πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναλαμβάνει την ανακατασκευή της γέφυρας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ