Τέμπη: «Θα τερματίσουμε μόνο όταν μπει και ο τελευταίος φυλακή» – Στο σημείο της τραγωδίας και αγκαλιά με τους συγγενείς οι δρομείς (ΦΩΤΟ+VIDEO)

310

Ανατριχιαστικές στιγμές στο σημείο-«μηδέν», στα Τέμπη. Εκατοντάδες δρομείς μετά τον 1ο αγώνα μνήμης, συναντήθηκαν και αγκαλιάστηκαν με συγγενείς των θυμάτων και έστειλαν από κοινού το μήνυμα ότι δεν θα ξεχαστεί ούτε μια, ούτε ένας.

Μόλις οι δρομείς κατέληξαν στον τόπο της τραγωδίας, οι συγγενείς αλλά και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε κλάματα. Μάλιστα, τους πρόσφεραν συμβολικά και μια εικόνα της Αγίας Αναστασίας, στη μνήμη των αγαπημένων τους προσώπων. Ακολούθως και σε φορτισμένο κλίμα τελέστηκε το τρισάγιο, στο εκκλησάκι το οποίο χτίστηκε πάνω από το «μπαζωμένο» -πια- σημείο της τραγωδίας.

Και όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν τη φωτιά και την έκρηξη και που πιθανόν να ευθύνονται για την περαιτέρω αύξηση του αριθμού των θυμάτων. Μάλιστα, έχουν αποστείλει βιντεοληπτικό υλικό αλλά και τις ουσίες σε εξειδικευμένο εργαστήριο του εξωτερικού και τα πορίσματα αναμένεται να συμπεριληφθούν στη δικογραφία. «Να μας πουν ποιος έδωσε τελικά την εντολή για να χαθούν τόσο πολύτιμα στοιχεία στον τόπο όπου δολοφονήθηκαν οι δικοί μας άνθρωποι. Ποιος θέλει να κρύψει και τι;» διερωτήθηκε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, σύζυγος θύματος.

Παράλληλα, περιμένουν την ανάκτηση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας από τον ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη για να διαπιστωθεί τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία.

Δείτε εικόνες:

Πηγή: thesstoday.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ