Θανάσης Μαμάκος σε ΕΦΚΑ-ΚΕΑΟ-ΠΕΚΑ Θεσσαλίας και ΔΟΥ Λάρισας: «Πρωταρχικό μέλημα η επάνοδος της επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας»

209

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα πληγέντα νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες του Δήμου Λαρισαίων, ως προς την εκπλήρωση ασφαλιστικών και φορολογικών τους υποχρεώσεων, αλλά και οι διαδικασίες που απαιτούνται για την καταβολή των αποζημιώσεων βρέθηκαν, μεταξύ άλλων θεμάτων, στις διαδοχικές συναντήσεις του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου στον ΕΦΚΑ, το ΚΕΑΟ και το ΠΕΚΑ Θεσσαλίας, καθώς και στη ΔΟΥ Λάρισας.
«Η στήριξη της πολιτείας είναι άμεση και αποφαστιστική, για την ανακούφιση των νοικοκυριών, επιχειρήσεων και αγροτών που επλήγησαν από την καταστροφική θεομηνία. Πρέπει, ωστόσο, να δρομολογηθούν μέτρα που διευκολύνουν τη διαδικασία καταβολής των αποζημιώσεων, άμεσα. Πρωταρχικό μέλημα όλων μας θα πρέπει να είναι η όσο το δυνατόν πιο σύντομη επάνοδος της οικονομικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας», υπογράμμισε ο κ.Μαμάκος.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Γρηγόρη Παπαχαραλάμπους, Ευάγγελο Παπαλέξη, Χαράλαμπο Γιοντζή και Χρήστο Τερζούδη, είχε συνάντηση με τον προϊστάμενο της Α’ Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Λάρισας, Θηρίμαχο Πάκα, την αναπλ. Προϊσταμένη της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΚΕΑΟ Θεσσαλίας, Στέλλα Τζιαστούδη, καθώς και την υπηρεσία του ΠΕΚΑ Θεσσαλίας. Αμέσως μετά, είχε συνάντηση με τον προϊστάμενο της ΔΟΥ Λάρισας, Πασχάλη Τζιαστούδη, ενώ επισκέφθηκε και τα γραφεία της Εφορίας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ