Θανάσης Μαμάκος στη Νέα Σμύρνη: Απούσα η απερχόμενη δημοτική αρχή – Παλεύουν με τις λάσπες δύο εβδομάδες μετά την καταστροφή

308

«Για τους κατοίκους της Νέας Σμύρνης, η δοκιμασία από την καταστροφική πλημμύρα στην πόλη της Λάρισας συνεχίζεται. Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά, εξακολουθούν να παλεύουν με τις λάσπες και τα κατεστραμμένα αντικείμενα που είναι διάσπαρτα παντού στις γειτονιές της συνοικίας -και η απερχόμενη δημοτική αρχή είναι “ηχηρά” απούσα.», σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος.
Ο κ.Μαμάκος βρέθηκε, για άλλη μια φορά, σήμερα το πρωί στη Νέα Σμύρνη, όπου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους κατοίκους της συνοικίας για τα ζητήματα που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν -παλεύουν με τις λάσπες, τα λιμνάζοντα νερά στα πλημμυρισμένα υπόγεια και τα κατεστραμμένα αντικείμενα από το νοικοκυριό τους βρίσκονται διάσπαρτα στους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τα οικόπεδα. Τον υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Δαλαμπύρας και Λευτέρης Τσουμάνης, καθώς και ο υποψήφιος σύμβουλος Δ.Κ. 3ου Διαμερίσματος, Αντώνης Κανέλλος.
«Οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης βρίσκονται πραγματικά σε απόγνωση. Πρώτα βρέθηκαν στο έλεος της πλημμύρας και τώρα βρίσκονται στο έλεος της απερχόμενης δημοτικής αρχής που δεν έχει κανένα σχέδιο, καμία οργάνωση για την αντιμετώπιση των συνεπειών και των ζημιών στις πιο παραμελημένες συνοικίες της πόλης. Στη δική μας αντίληψη, δεν υπάρχουν πολίτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας. Έχουμε και σχέδιο και προτάσεις για την ισότιμη, ισόρροπη ανασυγκρότηση της Λάρισας, για όλες τις συνοικίες και τα χωριά μας που επλήγησαν από τη θεομηνία», υπογραμμίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ