Θανάσης Μαμάκος: Στην κορυφή της ατζέντας μας η Αστική Ανθεκτικότητα – Συνάντηση με τον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια

261

Αστική ανθεκτικότητα, θωράκιση του αστικού αλλά και του αγροτικού περιβάλλοντος από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής είναι μεταξύ των θεμάτων που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου, με τον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, κ.Βασίλη Κικίλια.
«Η πραγματικότητα έχει αλλάξει για πολλούς συμπολίτες μας, σε συνοικίες της πόλης και τα χωριά του Δήμου Λαρισαίων, μετά το πέρασμα της καταστροφικής θεομηνίας από τη Θεσσαλία.
Με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια συζητάμε για την Αστική Ανθεκτικότητα, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που πρέπει άμεσα να αναληφθούν σε τοπικό επίπεδο, αλλά και τη συνεργασία με την κυβέρνηση για την ανακούφιση των πληγεισών περιοχών και τη διαρκή τους στήριξη σε βάθος χρόνου.
Στην κορυφή της προγραμματικής μας ατζέντας περιλαμβάνονται προτάσεις για τη θωράκιση του Δήμου Λαρισαίων απέναντι στις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, στο παρόν και στο μέλλον», σημείωσε ο κ.Μαμάκος.
Από την πλευρά του, ο κ.Κικίλιας σημείωσε πως «το κράτος είναι δίπλα στους πληγέντες από την πρώτη στιγμή, γρήγορα και αποφασιστικά για την άμεση ανακούφιση νοικοκυριών, επιχειρήσεων και αγροτών».
Οι δύο άντρες δεσμεύτηκαν να βρίσκονται σε άμεση επαφή και επικοινωνία για την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πληγέντων από τη θεομηνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ