Θανάσης Μαμάκος στην Πυροσβεστική: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που σώζουν ζωές»

317

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας βοηθώντας τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από την καταστροφική θεομηνία. Σε σας βλέπουμε το θάρρος, την αξιοσύνη και την ελπίδα. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα σας, αρωγός στα αιτήματα και τις ανάγκες σας, να θέτουμε μαζί τις βάσεις για τη συνεργασία μας σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Λαρισαίων, τις συνοικίες και τα χωριά μας», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, με αφορμή την επίσκεψή του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην έδρα της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας.
Ο κ.Μαμάκος συναντήθηκε με τον διοικητή της περιφερειακής διοίκησης, αρχιπύραρχο Νικόλαο Μητσιογιάννη, στελέχη και μέλη της Π.Υ.Λ., καθώς και μέλη της ΕΜΑΚ και συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για την Πολιτική Προστασία, τη συνεργασία σε επίπεδο δημοτικής αρχής, αλλά και όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πυροσβέστες.

Σχολικά είδη στη Φαλάνη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και μέλη της παράταξης «Η Λάρισα που μας αξίζει!» μετέβησαν στη Φαλάνη και το Δημοτικό Σχολείο του οικισμού, όπου και παρέδωσαν σχολικά σακίδια και είδη, για τα μικρά παιδιά των οικογενειών που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.


Στο 2ο ΚΑΠΗ
Να σημειωθεί ότι ο κ.Μαμάκος επισκέφθηκε και το 2ο ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας για τις ανάγκες και τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων αναφέρθηκε, από την πλευρά του, στα ειδικότερα μέτρα και πρωτοβουλίες της «Λάρισας που μας αξίζει!» για την τρίτη ηλικία. «Η Λάρισα μπορεί και πρέπει να γίνει πόλη της κοινωνικής ευημερίας για όλους», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ