Θανάσης Μαμάκος στο Αστυνομικό Μέγαρο: «Κοινό μας μέλημα η ασφάλεια στην πόλη»

1061

 – Συναντήσεις με τον ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας και τις διοικήσεις των Ενώσεων Αστυνομικών

«Κοινό μας μέλημα είναι η ασφάλεια των πολιτών, θέλουμε ουσιαστική και γόνιμη συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας. Θα εκλεγούμε για να υπηρετήσουμε τον πολίτη. Γνωρίζουμε τι θα παραλάβουμε, αλλά ξέρουμε και πώς θα το διαχειριστούμε», τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, με αφορμή την επίσκεψή του στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλίας και τις συναντήσεις που είχε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, ταξίαρχο Θωμά Καρανάσιο, τη διοικήτρια του Τμήματος Τροχαίας, υποδιευθύντρια Αγγελική Ευαγγελίδη, αλλά και τις διοικήσεις των Ενώσεων Αστυνομικών και του Συνδέσμου Αποστράτων.
Στο επίκεντρο των συναντήσεων του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων βρέθηκαν οι εξαιρετικά κρίσιμες και δύσκολες στιγμές που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πολίτες και Αστυνομία, εξαιτίας της καταστροφικής θεομηνίας που έπληξε τη Λάρισα και τη Θεσσαλία, καθώς και ζητήματα που αφορούν στη συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας.
«Οι αστυνομικοί που υπηρετούν σήμερα είναι άνθρωποι καθημερινοί, είναι πιο νέοι, αλλά το σημαντικότερο είναι πιο καταρτισμένοι και έχουν άμεσα επαφή με τους πολίτες. Αυτό οφείλεται σε σας, τα στελέχη της Αστυνομίας», σημείωσε ο κ.Μαμάκος, ο οποίος εξήρε τις προσπάθειες και το έργο των αστυνομικών, ιδίως τις δύσκολες ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στις συνοικίες και τα χωριά του Δήμου Λαρισαίων, όπου οι πολίτες βρέθηκαν αντιμέτωποι, εκτός από τις τεράστιες ζημιές και την καταστροφή των περιουσιών τους και με τον κίνδυνο διαρρήξεων και κλοπών.
Στην κοινή συνάντηση με την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Θεσσαλίας και την Ένωση Αστυνομικών Λάρισας μετείχαν οι πρόεδροι, Χρήστος Καλούσιος και Αθανάσιος Νταβούρας, οι γ.γ. Νικόλαος Καραφυλλίδης και Ιωάννης Θελούρας, ενώ στη συνάντηση με τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών Ν.Λάρισας συμμετείχαν ο πρόεδρος, Χαράλαμπος Ψιψιλής, ο αντιπρόεδρος Σωτήριος Ζάχος και μέλη του φορέα.
Τον κ.Μαμάκο συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, Κωνσταντίνος Καλαμπαλίκης, Σεραφείμ Καφετζής, Δημήτριος Πανδρεμμένος, Γεώργιος Μηνάς, Ελευθέριος Τσουμάνης και ο υποψήφιος σύμβουλος Δ.Ε. 4ου Διαμερίσματος, Βασίλειος Καρατάσιος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ