Θανάσης Μαμάκος: «Την Κυριακή υπογράφουμε το δικό μας συμβόλαιο εμπιστοσύνης για να κάνουμε τη Λάρισα σπουδαία ξανά»

454

Λαρισαίες και Λαρισαίοι,
Στα 45 μου χρόνια έχω πορευτεί στηριζόμενος στην ειλικρίνεια, την ηθική και τον σεβασμό. Με αυτό τον τρόπο πορεύτηκα και αυτούς τους μήνες της προεκλογικής περιόδου.

Παρουσίασα το σχέδιο μου για την Λάρισα που μας αξίζει. Συγκεκριμένες και άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις για την καθαριότητα, για το κυκλοφοριακό, για την στάθμευση. Προβλήματα που τόσο πολύ μας ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια. Εξήγησα πώς η Λάρισα θα γίνει μια ψηφιακή, καινοτόμος και ανθεκτική πόλη. Έχω το σχέδιο, έχω την ομάδα, έχω τους εξειδικευμένους συνεργάτες για να το πετύχουμε.

Σας καλώ όλες και όλους να συμμετέχετε την Κυριακή στη γιορτή της Δημοκρατίας. Ανεξαρτήτως κομμάτων, ανεξαρτήτως αν ψηφίζετε στις εθνικές εκλογές. Την Κυριακή ψηφίζουμε για την πόλη μας, για την γειτονιά μας, για την καθημερινότητα μας.

Σας ζητώ να αφήσουμε πίσω το παλιό και να φέρουμε την ανανέωση στην πόλη. Να βγούμε από την στασιμότητα 9 χρόνων και να μην χάσουμε άλλα 5.

Να μου δώσετε ισχυρή εντολή, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε τη Λάρισα πρωτοπόρα. Να υπογράψουμε το δικό μας συμβόλαιο εμπιστοσύνης, με απαράβατο κανόνα την καθημερινή μας διαπροσωπική επαφή -όχι στα γραφεία- αλλά στους δρόμους, στις γειτονιές, στο κέντρο.

Έρχομαι για να χτίσω, όχι για να γκρεμίσω. Να κρατήσω ό,τι θετικό και να το αναπτύξω. Και από τη Δευτέρα, όλοι μαζί, ενωμένοι, να είστε σίγουροι πως θα κάνουμε τη Λάρισα σπουδαία ξανά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ