Θανάσης Νασιακόπουλος: Προτείνουμε τη σύσταση επιτροπής παρκάρλιων χωριών για την αντιμετώπιση των συνεπειών της καταστροφικής θεομηνίας»

307

«Ως δημοτική αρχή αποδείξαμε ότι είμαστε για τα δύσκολα. Αποδείξαμε ότι μπροστά στα προβλήματα, όσο σύνθετα και δύσκολα κι αν είναι, σηκώνουμε τα μανίκια κι εργαζόμαστε για την επίλυσή τους, δεν σηκώνουμε τα χέρια».
Αυτό υπογράμμισε ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας σε μεγάλες συγκεντρώσεις στους Αγ. Αναργύρους, στην Αγναντερή, το Μ. Μοναστήρι, το Ν. Περιβόλι και τη Μέλισσα. Διαβεβαίωσε ότι για την παράταξη «Νέο Κιλελέρ» είναι «προτεραιότητα η αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενέσκηψαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου καθώς και η ενίσχυση του εισοδήματος του παραγωγού μέσω της μείωσης του κόστους της άρδευσης, που είναι από τους βασικούς και σε κάποιες περιπτώσεις ο βασικότερος συντελεστής του κόστους παραγωγής».
«Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας επιτροπής από κατοίκους των πληγέντων παρακάρλιων κοινοτήτων, χωρίς πολιτική χροιά, η οποία θα έχει ως σκοπό να προτείνει προς υλοποίηση συγκεκριμένα μέτρα επιβίωσης των κατοίκων για το τον επερχόμενο δύσκολο χειμώνα».
Ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος παρουσίασε το έργο της δεύτερης θητείας της δημοτικής αρχής αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «το έργο είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας της δημοτικής αρχής, των εργαζομένων του δήμου Κιλελέρ και του συνόλου των κατοίκων» επισημαίνοντας ότι «ο νοικοκυρεμένος δήμος είναι το εφαλτήριο στο οποίο πρόκειται να στηριχθεί το έργο της νέας πενταετίας».


Αναφέρθηκε διεξοδικά στα έργα που πραγματοποίησε η δημοτική αρχή την προηγούμενη θητεία αλλά και στις προτεραιότητες που σχεδιάζει για κάθε τοπική κοινότητα.
Κλείνοντας τις ομιλίες του ο Θανάσης Νασιακόπουλος κατέληξε σε ένα προσκλητήριο εγρήγορσης λέγοντας: «Κυρίες και κύριοι, οι εκλογές στις 8 Οκτωβρίου είναι κρίσιμες. Θέλω να είμαι σαφής και κατηγορηματικός. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρή ψήφο σ’ αυτές τις εκλογές. Γιατί χαλαρή ψήφος στις εκλογές μπορεί να οδηγήσει σε αδύναμο και ασταθή δήμο στη νέα 5ετία. Χαλαρή ψήφος στις εκλογές μπορεί να σημαίνει ότι η δύναμη των πολιτών γίνεται αδυναμία του δήμου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ