Ξεκίνησαν οι δράσεις “1ο Θερινό Σχολείο – Χτίζοντας μια Πόλη που μαθαίνει”

462

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι εργασίες της δράσης «Λάρισα 2018, 1ο Θερινό Σχολείο – Χτίζοντας μια Πόλη που μαθαίνει: Καινοτόμες μέθοδοι και προγράμματα.»

Οι εργασίες της 1η ημέρας που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Μύλου του Παπά, περιελάμβαναν Εκπαιδευτικό Εργαστήριο Στελεχών.
Στην έναρξη των εργασιών χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, η πρόεδρος της Eλληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO κ. Μαρία-Αικατερίνη Παπαχριστοπούλου – Τζιτζικώστα και η διευθύνστια εκπαίδευσης και δια βίου Μάθησης της ΕΕΤΑΑ κ. Γεωργία Γκόνου.

Το Θερινό σχολείο συνεχίζεται αύριο και πάλι στον Μύλο του Παπά με Εκπαιδευτικό Εργαστήριο Στελεχών, ενώ το Σάββατο το πρωί στο χώρο του αμφιθεάτρου της Ιατρικής Σχολής του Παν. Θεσσαλίας (Βιόπολις) θα πραγματοποιήθεί Συμπόσιο – Ημερίδα.

Η δράση οργανώνεται από το Δήμο Λαρισαίων σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here