Θύμα απάτης 79χρονος Ελασσονίτης – Του απέσπασαν 9.000 ευρώ με τη …γνωστή μέθοδο!

162

Ένας 79χρονος κάτοικος χωριού της Ελασσόνας έπεσε αυτήν τη φορά θύμα απατεώνων, οι οποίοι εξαπατούν ηλικιωμένους με το πρόσχημα της δήθεν εμπλοκής συγγενικού προσώπου σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στην περίπτωση του 79χρονου, εντυπωσιάζει η μεθοδικότητα των απατεώνων, οι οποίοι αφού κατάφεραν να σοκάρουν το θύμα τους με το άγγελμα του δυστυχήματος, τον έπεισαν σε βαθμό που ξεκίνησε από το χωριό του και πήγε σε τράπεζα στην Ελασσόνα, όπουέκανε πέντε συνολικά αναλήψεις για να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό των 9.000 ευρώ (σ.σ. από τις 10.000 ευρώ που απαιτούσαν οι απατεώνες).

Οι δράστες για να αποκλείσουν, μάλιστα, το ενδεχόμενο εντοπισμού ή παγίδευσης του «εισπράκτορα» από την ΕΛ.ΑΣ., ανανέωναν διαρκώς τον τόπο συνάντησης του 79χρονου με τον «αστυνομικό» που υποτίθεται θα παραλάμβανε τα χρήματα. Όπως και έγινε σε φανάρι εισόδου της Ελασσόνας, με τον άγνωστο δράστη να παραλαμβάνει τα χρήματα. Μάλιστα, οι δράστες ακόμη και με την παράδοση των χρημάτων δε διέκοψαν την τηλεφωνική επικοινωνία με τον 79χρονο και τη συνέχισαν μέχρι που επέστρεψε στο χωριό του, που απέχει αρκετά χιλιόμετρα από την Ελασσόνα. Ο 79χρονος, όταν διαπίστωσε την απάτη, κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, το οποίο ερευνά την υπόθεση.

Β. Κακάρας

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ