Τι λέει ο αδερφός του 28χρονου Δημήτρη Κομίνη που έφυγε απο την ζωή από στρεπτόκοκκο

601

Λίγες μέρες μετά από τον ξαφνικό θάνατο του 28χρονου Δημήτρη Κομίνη που πάγωσε την κοινωνία του Τυρνάβου το tirnavospress.gr επικοινώνησε με τον αδελφό του, Απόστολο Κομίνη, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια και τον άδικο χαμό του Δημήτρη.

“Ο αδελφός μου ταλαιπωρήθηκε πολύ αρχικά από μια ρευματοειδή αρθρίτιδα πριν ένα χρόνο περίπου και ξεκίνησε να κάνει διάφορες εξετάσεις σε ιδιώτες γιατρούς χωρίς να μπορεί να βρει θεραπεία.”, αναφέρει.

“Κάποια στιγμή όταν οι πόνοι γίνονταν αβάσταχτοι επισκέφτηκε τα εξωτερικά ιατρεία 2 νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης αλλά λόγω της αναμονής πάνω από 6 ώρες δεν άντεχε τους πόνους και γύρισε σπίτι του και στη δουλειά του. Η επαγγελματική του ενασχόληση ήταν πολύ έντονη και δυναμική με όνειρα και στόχους υψηλούς.

Αγωνίστηκε ενάντια στην ασθένεια αλλά τα πολλά ανοσοκατασταλτικά φάρμακα αποδυνάμωσαν το ανοσοποιητικό του σύστημα και ο στρεπτόκοκκος τον βρήκε εξασθενημένο.” μας λέει.

Το παράπονο της οικογένειας είναι ότι 2 φορές πήγε σε εξωτερικά ιατρεία μεγάλων νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης αλλά δεν τον είδε κανένας γιατρός. Όταν πλέον η κατάσταση του χειροτέρεψε με ενέργειες του αδελφού του πήγε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και οι γιατροί αφού του χορήγησαν αντιβίωση τον έστειλαν επειγόντως στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου όλοι οι γιατροί της Καρδιοχειρουργικής κλινικής έδωσαν άνισο αγώνα για να τον σώσουν.

Όπως εξιστορεί ο αδελφός του οι γιατροί έκλαιγαν για τον Δημήτρη μας.

Μετα από 7 ώρες χειρουργείο κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του τον Τύρναβο και όλους τους φίλους του καθώς και τους γνωστούς στην εταιρία που εργάζονταν.

Χιλιάδες τα μηνύματα πόνου και συμπαράστασης από απλούς άγνωστους ανθρώπους που ο Δημήτρης βοηθούσε επαγγελματικά από την θέση που είχε.

Ο αδελφός του εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς της Καρδιοχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείο Παπαγεωργίου για τον αγώνα που έδωσαν για τον αδελφό του αλλά και το παράπονο του αφού τα εξωτερικά ιατρεία και η μεγάλη αναμονή ίσως ήταν μοιραία για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη.

Πηγή: tirnavospress.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ