Το κοινό της Λάρισας βραβεύει την Εικόνα Πρόληψης 2023

1433

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ και το Εργαστήρι Ζωής σας προσκαλούν το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στις 11.30, στον προαύλιο χώρο του νεοκλασικού κτηρίου στη Μανωλάκη 9-11, όπου θα βραβευτούν οι τρεις εικόνες που διακρίθηκαν στο πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας Προ-Λήψη.
Το κοινό μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας θα είναι αυτό που θα αναδείξει τη σειρά βράβευσης και την Εικόνα Πρόληψης 2023.

1ο Βραβείο: Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Canon 2000D
2o Βραβείο: Εκτυπωτής Canon Selphy CP 1500
3ο Βραβείο: Φωτογραφική μηχανή Fujifilm instax wide 300

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και μάλιστα μέσα σε αντίξοες κοινωνικές συνθήκες για τη Λάρισα κάτι που κάνει ακόμα πιο επιτακτική την σύνδεση του κόσμου με την Πρόληψη.
Παρόλα αυτά η πρωτότυπη αυτή ιδέα βρήκε ανταπόκριση από τον κόσμο και μάλιστα λειτούργησε και σαν μία ευκαιρία έκφρασης και επικοινωνίας.

Η παρουσία όλων είναι πολύ σημαντική καθώς τόσο η εκδήλωση όσο και ο ίδιος ο διαγωνισμός έχουν ως στόχο να μας φέρουν πιο κοντά με την ιδέα της Πρόληψης στην σύγχρονη εκδοχή της, καθώς και να δημιουργήσουν ευκαιρίες και δρόμους σύνδεσης μέσα στη πόλη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ 2410 555935 (ώρα:9.00-14.00)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ