Το μήνυμα του Απ. Καλογιάννη για την υπουργοποίηση Δ. Παπαστεργίου

2326

Την ικανοποίηση του για την αναβάθμιση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, δημάρχου Τρικκαίων και την ανάληψη του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης εκφράζει ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννης.

Aναφέρει σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια:

“Ως άνθρωπος που υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις την Αυτοδιοίκηση για δεκαετίες, δεν μπορώ να μην αισθανθώ ικανοποίηση βλέποντας έναν συνάδελφο που έχει ταυτίσει κι αυτός το όνομά του με την Αυτοδιοίκηση, να λαμβάνει μια κρίσιμη και σημαντική θέση στην διακυβέρνηση της χώρας.
Όταν, δε, ο άνθρωπος αυτός είναι και φίλος, τότε η ικανοποίηση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Θέλω να ευχηθώ στον, πρωτίστως και για πάντα, δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Η ανάληψη της ευθύνης του υπουργείου Ψηφιακής Μεταρρύθμισης συνιστά πρόκληση για τον ίδιο, η επιτυχία του όμως αφορά όλους τους Έλληνες, ιδιαίτερα δε κάθε γνήσιο, αυτοδιοικητικό, παράγοντα της χώρας, ο οποίος καθημερινά καλείται να αντιπαλέψει το τέρας της γραφειοκρατίας.

Ο Δημήτρης είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντά του. Και αυτό γιατί η Αυτοδιοίκηση είναι θεσμός που ενώνει τους πολίτες στην καθημερινότητά τους και οι αυτοδιοικητικοί έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε αρμονικά μεταξύ μας, ακόμα και όταν δεν συμφωνούμε σε όλα. Αυτό πιστεύω ότι αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη που θα έχει ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου στην πορεία του ως υπουργός.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ