Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης πρόσφερε η ΑΔΕΔΥ Λάρισας στους σεισμοπαθείς

39

Σημαντική ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προσέφεραν τα μέλη του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Λάρισας και Γενικοί Σύμβουλοι ΑΔΕΔΥ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προκειμένου να μεταφερθούν στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας.
Τα προϊόντα έφεραν εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ με σκοπό να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από το σεισμό, ενώ τα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων κος Βούλγαρης Σωτήρης ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here