Μαμάκος: «Ενώνουμε δυνάμεις για μια κοινότητα που εκτιμά τη διαφορετικότητα»

282

Ευχές και αγκαλιές από τους περιθαλπόμενους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας 

Ευχές για καλή και δημιουργική θητεία, αλλά και μια μεγάλη αγκαλιά δέχθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, από τους περιθαλπόμενους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας, που τον επισκέφθηκαν σήμερα, Δευτέρα, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Λάρισας.
«Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου η προσβασιμότητα και η συμπερίληψη δεν είναι απλώς λόγια, αλλά και πράξεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητά μας. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που εκτιμά τη διαφορετικότητα και ενθαρρύνει την κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Λαρισαίων, ο οποίος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία τα ζητήματα που του έθεσαν τα στελέχη και οι περιθαλπόμενοι του Κέντρου.
Στη συνάντηση μετείχαν η Πρόεδρος του ΚΚΠΘ, ιατρός-παθολογοανατόμος κ.Δήμητρα Παππά, η Προϊσταμένη του Τμήματος Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης και Κοινωνικής Ένταξης Κεντρικής Υπηρεσίας ΚΚΠ Θεσσαλίας, κ.Αγάπη Κολοβού, η Προϊσταμένη του Τμήματος Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης και Κοινωνικής Ένταξης Παραρτήματος ΑΜΕΑ Λάρισας, κ.Άννα Καραούζα και ο αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης και Κοινωνικής Ένταξης Παραρτήματος ΑΜΕΑ Λάρισας, εκπαιδευτής Φυσικής Αγωγής, κ. Ευάγγελος Στεφανής, καθώς και περιθαλπόμενοι του Κέντρου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ