Μάθημα ζωής-Στην κορυφή του Ολύμπου με ένα πόδι (Video)

130

Οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν είναι αυτοί που πάνε κόντρα σε κάθε δυσκολία. Έτσι και η Βιβή Χριστοδουλοπούλου, η οποία γεννήθηκε με φωκομέλεια κάτω άκρων, με αποτέλεσμα να μην έχει αναπτυχθεί το αριστερό της πόδι, καθώς και κυφοσκολίωση 90° στη σπονδυλική της στήλη, πήγε κόντρα στο ίδιο της τον εαυτό και σκαρφάλωσε στον Μύτικα μόνο με το ένα πόδι και τα χέρια της.

Το ταξίδι ξεκίνησε την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020, με τη συνεργασία της “Trekking Hellas Mountain Olympus”, από την Ελασσόνα με 4×4 μέχρι το πρώτο καταφύγιο στα 2.500 μέτρα. Αμέσως μετά η Βιβή, έμπειρη ιππέας, συνέχισε τη δύσκολη διαδρομή με άλογο, ενώ τα τελευταία 300 μέτρα πριν τον Μύτικα, τα σκαρφάλωσε. Την ίδια μέρα έγινε και η κατάβαση.

Η Βιβή εως σήμερα έχει κάνει σκι βουνού (κερδίζοντας διακρίσεις), καταδύσεις, ενώ ασχολήθηκε και με τον χορό, συμμετέχοντας σε διεθνείς διοργανώσεις.Τελευταίο της επίτευγμα είναι η ανάβαση στον Μύτικα, την ψηλότερη κορυφή της Ελλάδας.

Το VICE Greece ακολούθησε τη διαδρομή της στην κορυφή Μύτικα του Ολύμπου και δημιούργησε ένα βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ

Πηγή: video.vice.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here