Μαξίμου προς «γαλάζιους» βουλευτές: Να μας ενημερώνετε σε ποιο κανάλι θα εμφανιστείτε

418

Ιδιαίτερη έμφαση στον επικοινωνιακό τομέα δίνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα όπως μαθαίνουμε το Μέγαρο Μαξίμου και φροντίζει επισταμένως, προκειμένου οι «γαλάζιοι» βουλευτές να μην υποπέσουν σε κάποιο λεκτικό ατόπημα όταν εμφανίζονται ως καλεσμένοι στα μέσα ενημέρωσης και ιδίως στα τηλεοπτικά κανάλια.

Προ ημερών οι 157 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έλαβαν από το πρωθυπουργικό γραφείο στα κινητά τους ένα γραπτό μήνυμα μέσω γνωστής εφαρμογής την οποία χρησιμοποιούν από κοινού τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Σε αυτή τους έγραφαν χαρακτηριστικά: «Παρακαλείστε να δηλώσετε τον τηλεοπτικό σταθμό που έχετε κληθεί να συμμετάσχετε ώστε να σας δοθεί ενημερωτικό σημείωμα».

Με αυτό τον τρόπο η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού επιθυμεί αφενός να ξέρει ποιο στέλεχός της βγαίνει σε κάθε κανάλι εκ των προτέρων (γιατί εκ των υστέρων θα το δουν σίγουρα αφού υπάρχει ειδική ομάδα που παρακολουθεί όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας) και αφετέρου να είναι καλά «διαβασμένο».

Η οδηγία βέβαια όπως μας λένε, αφορά κυρίως τους νέους βουλευτές που δεν έχουν την πείρα να ελίσσονται στον διάλογο και καμία φορά ξεμένουν από επιχειρήματα ή μπορεί να έχουν χάσει μέρος των εξελίξεων, κάτι που διαπιστώθηκε τον περασμένο μήνα. Ήταν άλλωστε και ένας από τους λόγους για να σταλεί και το γραπτό μήνυμα από το Μαξίμου.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ