Μέρα25: «Τα Ραφάλ, οι φρεγάτες και τα ελικόπτερα θα μείνουν στην Ιστορία να θυμίζουν την γενική ήττα στη οποία σέρνει η κυβέρνηση τον Ελληνισμό»

336

Την πλήρη αντίθεσή του στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερα αυτές για τους εξοπλισμούς, εκφράζει το ΜέΡΑ 25 με ανακοίνωσή του.

Το ΜέΡΑ 25 τονίζει ότι «τρόικα και πρωθυπουργός απόψε απέδειξαν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα με θηριώδεις εξοπλιστικές δαπάνες την ώρα που, εν μέσω πανδημίας και οικονομικής κατάρρευσης, ανακοινώνουν μηδενικές επενδύσεις στην υγεία, στην παιδεία και στη βιώσιμη ανάκαμψη, ασημαντότατα μέτρα μακροοικονομικής ενίσχυσης της οικονομίας, και κανένα πλάνο για τερματισμό της χρεοκοπίας κράτους και ιδιωτών».

«Δυστυχώς, κύριε Πρωθυπουργέ», προστίθεται στην ανακοίνωση, «τα υπέρογκα ποσά που θα δώσετε στους εμπόρους εξοπλισμών, από τη μια, θα φέρουν περισσότερη λιτότητα, ύφεση και φευγιό των παιδιών μας στο εξωτερικό (καθώς φουσκώνουν το ήδη μη βιώσιμο χρέος) ενώ, από την άλλη, δεν θα αρκέσουν για να κερδίσουμε τον εξοπλιστικό αγώνα δρόμου με τον Ερντογάν». Το ΜέΡΑ 25 επισημαίνει επίσης ότι «σε συνδυασμό με τις διμερείς διαπραγματεύσεις στις οποίες σας σέρνουν οι Μεγάλες Δυνάμεις, φοβόμαστε ότι τα Ραφάλ, οι φρεγάτες και τα ελικόπτερα σας θα μείνουν στην Ιστορία να θυμίζουν την γενική ήττα στη οποία σέρνει η κυβέρνηση σας τον Ελληνισμό».

Το ΜέΡΑ25 δηλώνει, τέλος, ότι «θα σταθεί εμπόδιο στα πλάνα σας αντιπροτάσσοντας την Τρίτη το βράδυ το δικό μας όραμα για την Ελλάδα του 2025», αναφερόμενο στην επίσκεψη του γραμματέα του κόμματος Γ. Βαρουφάκη στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ