Νοτοπούλου για Ζέρβα: Επικοινωνιακές φιέστες με εν πλω συναυλία και γλαστράκια

304

Οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης άσκησαν κριτική στη διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα, μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέμα την πανδημία του κορονοϊού.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», κάλεσε τον δήμαρχο να παρουσιάσει το σχέδιο του Δήμου για την πανδημία, ενώ μίλησε για «επικοινωνιακές φιέστες» του κ. Ζέρβα με «ποδηλατόδρομους, εν πλω συναυλία και γλαστράκια».

«Αυτά δεν έπιασαν. Δεν νικήσατε τον κορονοϊό», τόνισε και αναρωτήθηκε εάν ο δήμαρχος θα αναλάβει ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη, λέγοντας χαρακτηριστικά σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Αν δεν θέλετε να αναλάβετε ευθύνη ή δεν μπορείτε, φύγετε»

Ο Γιώργος Ορφανός, από τον συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», υποστήριξε πως ο δήμαρχος δεν κάλεσε ποτέ τους επικεφαλής των παρατάξεων προκειμένου από κοινού να συνεργαστούν στην αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Σπύρος Βούγιας παρότρυνε τον κ. Ζέρβα να αποδεχτεί να συνεργαστεί με τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις.

Ο Βασίλης Γάκης από την παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» είπε πως «η διοίκηση δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται το πνεύμα ενότητας», ενώ ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» τόνισε προς τον κ. Ζέρβα πως «ο αυτοθαυμασμός είναι κακό πράγμα» και τον κατηγόρησε για το συνωστισμό πολιτών στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου.

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος από την «Οικολογία Αλληλεγγύη», στάθηκε στις αστικές συγκοινωνίες, ενώ ο Μιχάλης Γαζάκης, από την «Πόλη Ανάποδα – Δύναμη Ανατροπής», στις κινήσεις της κυβέρνησης που δεν ενίσχυσε το ΕΣΥ μετά την πρώτη καραντίνα.

Τέλος, ο Γιώργος Ρακκάς, από το «Μένουμε Θεσσαλονίκη», είπε προς τον κ. Ζέρβα πως «το ζήτημα δεν είναι αν βγαίνατε καθημερινά στα κανάλια, αλλά τι λέγατε, όταν βγαίνατε».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ