Ο Γιάννης Λαγός μηνύει το ΠΑΜΕ και τον Νίκο Χαρδαλιά για την συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

408

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός έκανε μήνυση στο ΠΑΜΕ για τη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς συμπεριλαμβάνοντας στη μηνυτήρια αναφορά τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και τον Υποστρατήγο της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ανακοίνωσε που εξέδωσε ο πολιτικός σχηματισμός Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. (Εθνική Λαϊκή Συνείδηση πρόεδρος του οποίου είναι ο Γιάννης Λαγός αναφέρεται μεταξύ άλλων.

«Η κατάθεση της μήνυσης όμως ήταν μονόδρομος, από την στιγμή που η Κυβέρνηση αποφάσισε, επειδή ακριβώς δεν πιστεύει ούτε η ίδια στην αναγκαιότητα των περιορισμών, να εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά αναλόγως του ποιος παραβαίνει τις διατάξεις. Επειδή, προφανώς οι κουκουέδες δεν μεταδίδουν την ασθένεια, αντίθετα με τα μεγάφωνα των Εκκλησιών, καλούμε τον Εισαγγελέα να πράξει τα νόμιμα κατά των υπευθύνων, ασκώντας τις ποινικές διώξεις, την δε Πολιτεία να επιβάλει στο ακέραιο τα υπέρογκα διοικητικά πρόστιμα, όπως κάνει και με τους λοιπούς πολίτες»

Ο Γιάννης Λαγός έκανε και σχετική ανάρτηση στο Twitter

Επίσης στον διαδικτυακό τόπου του Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. υπάρχει και βίντεο στο οποίο ο ευρωβουλευτής περιγράφει τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτήν την μήνυση

Δείτε τη μήνυση

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ