Ο Κασιδιάρης παρομοιάζει τον εαυτό του με τον Θεμιστοκλή και τον Κολοκοτρώνη: Όσοι μάχονται έντιμα για την Ελλάδα φυλακίζονται

338

Η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία μετά και την πρόταση της εισαγγελέως για τις ποινές που θα επιβληθούν στους κατηγορούμενους.

Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου πρότεινε 13 χρόνια για τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης και συγκεκριμένα για τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Ιωάννη Λαγό, Χρήστο Παπά, Ηλία Παναγιώταρο, Γιώργο Γερμενή και Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Η πρόταση για τον Γιώργο Ρουπακιά ήταν ισόβια για την ανθρωποκτονία και για την ένταξη σε εγκληματική οργάνωση κάθειρξη 7 ετών.

Ο πρώην βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης συνεχίζει σε προκλητικούς τόνους να τοποθετείται μέσω social media. Αυτή τη φορά παρομοίασε τον εαυτό του με τον Θεμιστοκλή και τον Κολοκοτρώνη γράφοντας: «Όσοι μάχονται έντιμα για την Ελλάδα – από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και σήμερα – φυλακίζονται, εξορίζονται, δολοφονούνται. Από τον Θεμιστοκλή μέχρι τον Κολοκοτρώνη, είναι Τιμή να συνεχίζεις αυτή τη μακρά Παράδοση Αγώνων και Αυτοθυσίας για την Πατρίδα».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ