Ο Βαγγέλης Μόρας πρωταγωνιστεί σε ταινία μικρού μήκους που αφορά την δωρεά μυελού των οστών (βίντεο)

517

Σε μια άκρως συγκινητική και σημαντικού νοήματος ταινία μικρού μήκους, συμμετέχει στο πλευρό του δημοφιλούς ηθοποιού Θανάση Τσαλταμπάση,  ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση σχετικά με την δωρεά μυελού των οστών.

Η ταινία με τίτλο “90 ΛΕΠΤΑ”, δημιουργήθηκε από το Χάρισε Ζωή- κέντρο ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών- και το Choose Life.

Ο Βαγγέλης Μόρας δήλωσε πως ο λόγος που αποδέχτηκε την πρόσκληση και συμμετείχε στην ταινία, ήταν ο θάνατος του αδερφού του πριν 5 χρόνια. Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής επισημαίνει πως αυτή η τραγική στιγμή στην ζωή του, άλλαξε πλήρως τον τρόπο που έβλεπε τον εθελοντισμό και την δωρεά μυελού των οστών και θεωρεί υποχρέωση του να βοηθήσει συμμετέχοντας, γιατί στις δύσκολες στιγμές που όλοι ζούμε δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από να προσφέρεις χαρά, ελπίδα και ζωή.

Συντελεστές 

Σενάριο: Ντανιέλα Δαμιανίδου

Σκηνοθεσία: Θανάσης Δεληγεώργης, Φίλιππος Παπαδόπουλος, Ντανιέλα Δαμιανίδου

Πρωταγωνιστούν: Θανάσης Τσαλταμπάσης,  Βαγγέλης Μόρας, Φάνης Κατεργιαννάκης

Περιγραφή αγώνα – Sport caster: Αντρέα Παλομπαρίνι

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δωρεά μυελού των οστών: savemoras.com, xarisezoi.gr, και  chooselifeworld.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here