«Όλα τα εργαστήρια να ενταχθούν στον σχεδιασμό με ενιαίο καθορισμό του κόστους του τεστ»

506

Το δικό της μήνυμα για τον κορονοϊό στέλνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά επισημαίνοντας πως στηρίζει όλα τα αναγκαία μέτρα για την μη εξάπλωση του ιού.

«Η κυβέρνηση κατά προτεραιότητα να προμηθευτεί τα αναγκαία αντιδραστήρια. Είναι ώρα όλα τα εργαστήρια δημόσια και ιδιωτικά να ενταχθούν στον σχεδιασμό του κράτους, με ενιαίο καθορισμό του κόστους του τεστ», αναφέρει η Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της, επισημαίνοντας ότι «δεν πρέπει να κοπούν, δεν αποτελούν προνόμιο των λίγων και δεν μπορούν να γίνουν αντικείμενο κερδοσκοπίας».

Επίσης σημειώνει, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πως σύμφωνα με τις οδηγίες και τις πρόσφατες επίμονες εκκλήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, επιβάλλεται να γίνονται όλα τα αναγκαία τεστ, καθώς είναι το κλειδί για να παρακολουθείται συστηματικά και αξιόπιστα η διασπορά του ιού.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής υπογραμμίζει πως το ΚΙΝΑΛ στηρίζει απόλυτα την εφαρμογή όλων των αναγκαίων μέτρων που αποφασίζονται από τους αρμόδιους. «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» και τηρούμε, όλοι ανεξαιρέτως, τα μέτρα».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ