Παντρεύεται σήμερα ο γιος της Ελλης Στάη [εικόνες]

727

Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για την Ελλη Στάη μιας και παντρεύει τον μοναχογιό της Μάρκο Κατσίμη.

Ο νεαρός Μάρκος παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Φαίη Κουτζούκου στις 19:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Θορικού.

Το ταιριαστό ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και απόψε περιμένει φίλους και συγγενείς σε μία λαμπερή βραδιά στη Λίμνη της Βουλιαγμένης.

Το προσκλητήριο του γάμου δημοσιεύτηκε στο ένθετο SecretΤο προσκλητήριο του γάμου δημοσιεύτηκε στο ένθετο Secret

Η Φαίη Κουτζούκου είναι κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου και στον γάμου έχει προσκληθεί η κοσμική Αθήνα, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου και η Ελένη Κόκκαλη. Η Ελλη Στάη δεν κρύβει λεπτό τον ενθουσιασμό της αλλά και την αγωνία της να κυλήσει καλά η βραδιά.

Φωτογραφία: facebook Φωτογραφία: facebook

Η μέλουσα κ. Κατσίμη είναι είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (LL.M. & M.A.) από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (USC) και το Πανεπιστήμιο Goldsmiths του Λονδίνου.
Σήμερα είναι Διαχειρίστρια Προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Το 2013 συμμετείχε στη διαχείριση του Προγράμματος Επιχορήγησης ΜΚΟ στην Ελλάδα «Είμαστε όλοι Πολίτες» των EEA Grants. Το τελευταίο διάστημα συμμετέχει στη ΜΚΟ «Solidarity Now», σκοπός της οποίας είναι να βοηθά και να υποστηρίζει όλους όσους έχουν επηρεαστεί από την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα.

Μάρκος Κατσίμης, Φωτογραφία: facebook Μάρκος Κατσίμης, Φωτογραφία: facebook

Πηγή:  iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here