Πολάκης για κορονοϊό: Το περιμέναμε από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, μας ήρθε από τους πλούσιους και τους χριστιανούς

342

«Το περιμέναμε από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες αλλά μας ήρθε από τους πλούσιους και τους χριστιανούς, να το πάρουν κάποιοι υπόψη τους που θέλησαν να χρησιμοποιήσουν το θέμα για να ποτίσουν το δέντρο της ακροδεξιάς και της ξενοφοβίας» είπε για τον κορονοϊό ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη Δημόσια Υγεία.

«Από τα 89 κρούσματα τα 51 είναι από αυτή την εκδρομή στους Αγίους Τόπους, γι’ αυτό είπα πριν για τους χριστιανούς» πρόσθεσε.

Το πρόβλημα με τον νέο ιό είναι πως έχει πολύ μεγάλη μεταδοτικότητα, η συντριπτική πλειοψηφία θα το περάσει σαν μικρό κρυολόγημα, όμως οι ευπαθείς ομάδες μπορεί να χρειαστούν νοσηλεία στα νοσοκομεία, συνέχισε. «Άλλο να νοσήσουν 100.000, να χρειαστεί νοσηλεία το 5-10% κι από αυτά ένα ποσοστό να πεθάνει κι άλλο να νοσήσει 1,5 εκατ. ή 2, που ακόμα και πολύ μικρό να είναι το ποσοστό της θνητότητας, και είναι, ο απόλυτος αριθμός είναι μεγάλος» τόνισε.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ