Πρόγραμμα εκπαίδευσης για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων από το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ

25

Πρόγραμμα εκπαίδευσης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων με τίτλο «Βασικές αρχές στην Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων» Επίπεδο Ι, σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10-08-2007, υλοποίει το Κ.Ε.Κ. της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Κ.Ε.Κ. Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε) για χειριστές τροφίμων επιχειρήσεων. Οι όροι και οι διαδικασίες υλοποίησης του προγράμματος καθώς και η διαδικασία  των εξετάσεων για την έκδοση βεβαίωσης επιτυχούς παρακολούθησης από τον Ε.Φ.Ε.Τ. καθορίζονται με εγκύκλιο που έχει εκδώσει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου επιτυγχάνεται αφενός η συμμόρφωση των επιχειρήσεων με την υπάρχουσα νομοθεσία και αφετέρου η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ

τηλ:2410 579876/77, e-mail:[email protected], ώρες: 08:30-16:30.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here