Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη -Σημαντική μάρτυρας κατέθεσε στην Eισαγγελία

40

Σημαντική κατάθεση, που πιθανότατα θα οδηγήσει στο επόμενο βήμα της Εισαγγελίας, έλαβε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος ερευνά τις καταγγελίες με κεντρικό πρόσωπο γνωστό σκηνοθέτη-ηθοποιό.

Ο εισαγγελικός λειτουργός έλαβε πολύωρη κατάθεση από μάρτυρα, πιθανότατα γυναίκα, η μαρτυρία της οποίας ενδέχεται να πυροδοτήσει εξελίξεις στην υπόθεση του μηνυόμενου για σοβαρές κατηγορίες ηθοποιού, καθώς φαίνεται να πρόκειται για πρόσωπο που γνωρίζει συγκεκριμένα γεγονότα, χωρίς να έχει την ιδιότητα του θύματος.

Η κατάθεση διήρκεσε πολλές ώρες και με την ολοκλήρωσή της η μάρτυρας αποχώρησε από το εισαγγελικό γραφείο με μεγάλη μυστικότητα, επιλέγοντας να εξέλθει αποφεύγοντας την κεντρική είσοδο της Εισαγγελίας.
Μάλιστα, τη συνόδευε η δικηγόρος του άνδρα που πρώτος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη-ηθοποιού για αδικήματα τα οποία έχουν παραγραφεί, πλην όμως έχει ανακοινώσει πως γνωρίζει ακόμα δύο περιστατικά που συνέβησαν την προηγούμενη επταετία και επομένως δεν έχουν παραγραφεί.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι επόμενες κινήσεις της Δικαιοσύνης, μετά και την κατάθεση της μήνυσης σήμερα για βιασμό ανηλίκου το 2010, εκτιμάται πως θα είναι άμεσες.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here