Στη διάθεση τοπικών φορέων το ANIMUS Theater για καλό σκοπό – ΦΩΤΟ

666

Συνέντευξη Τύπου σχετικά με τη διάθεση του ANIMUS Theater σε φορείς του Δήμου και της Περιφέρειας παραχωρήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Animus στο 8ο χλμ Εθνικής Οδού Λάρισας Τρικάλων.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ANIMUS, κ. Αχιλλέας Νταβέλης τόνισε ότι “Φιλοδοξία μας είναι να διασυνδεθεί ο πολιτισμός με την αναπηρία” και ότι “Τα μνημεία παραμένουν ζωντανά μόνο όταν είναι επισκέψιμα κι αυτός είναι ο στόχος μας”.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος σε θέματα Πολιτισμού κ. Νίκος Λιούπας τόνισε ότι η Περιφέρεια είναι πάντα “ανοιχτή” σε τέτοιου είδους ενέργειες και ότι με τη συνεργασία φορέων και επιχειρήσεων μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας δήλωσε πως η συνεργασία είναι δεδομένη και πως η Λάρισα με την πλούσια καλλιτεχνική παραγωγή της θα βοηθήσει την πρωτοβουλία αυτή, γιατί “Η τέχνη είναι θεραπεία της ψυχής”.

Κάθε χρόνο μέσω του project ANIMUS Theater  “Give+ Heal” ένα πρόγραμμα του Ομίλου έχει ως στόχο την οικονομική υποστήριξη ανθρώπων με αναπηρία που έχουν νοσηλευτεί κατά το παρελθόν στο ΚΑΑ και θα πραγματοποιείται μια σειρά εκδηλώσεων γι αυτό το σκοπό.

Για φέτος έχει σαν στόχο την οικονομική υποστήριξη τεσσάρων παιδιών του Άγγελου, του Δημήτρη, του Παναγιώτη και της Σοφίας. Μετά την αποκατάστασή τους έχουν ανάγκη για βασικά είδη για να συνεχίσουν τη προσπάθειά τους.

Στην συνέντευξη συμμετείχαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ANIMUS κ. Νταβέλης Αχιλλέας, ο Αντιπρόεδρος κ. Νταβέλης Ιωάννης , ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Σάπκας Παναγιώτης και ο Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Πολιτισμού κ. Λιούπας Νίκος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Έγινε ήδη μία παράσταση Stand Up Comedy με τον κ. Ζαραλίκο στις 4 Ιουλίου.

Στις 22/8 θα υπάρξει μία θεατρική παράσταση «Ο ράφτης των Κυριών» από το Θέατρο Τεχνών.

Στις 2/9 συναυλία με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Στις 12/9 χορευτική παράσταση με παραδοσιακή μουσική από τοπικούς συλλόγους και φορείς».

Να σημειωθεί πως το Θέατρο είναι χωρητικότητας 1.000 θέσεων, πλήρως προσβάσιμο και σε άτομα με αναπηρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ