Στο αρχείο η υπόθεση για την προβολή άσεμνου βίντεο στο εκλογικό κέντρο του Καλογιάννη

108

Στις αρχές του Μαΐου 2019 και λίγες μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, από τη οθόνη που υπήρχε εντός του εκλογικού κέντρου του επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» και δημάρχου Λαρισαίων, Απ. Καλογιάννη, προβλήθηκε βίντεο με άσεμνο περιέχομενο.

Άγνωστοι με τη μέθοδο του κατοπτρισμού (mirroring) πέτυχαν από την οθόνη του κινητού τους τηλεφώνου, νέας τεχνολογίας (smartphone) να παρέμβουν στην τηλεόραση, επίσης νέας τεχνολογίας (Smart TV) που βρισκόταν στο εσωτερικό του εκλογικού κέν­τρου, προβάλλοντας πορ­νογραφικό υλικό.

Το συμβάν κοινοποιήθηκε από πολλούς στα social media, ανάμεσα τους και η τότε υποψήφια δημοτική σύμβουλος, στο πλευρό της Ρένας Καραλαριώτου, Ελευθερία Τζανακούλη. Ο κ. Καλογιάννης τότε, είχε κινηθεί νομικά και είχε υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευ­θύνου για την προβολή του βίντεο.

Ένα χρόνο μετά, η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο καθώς μετά και την πρόσφατη υποβολή της έκθεσή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ. στη σχετική δικογραφία, η εισαγγελέας που χειρίσθηκε την υπόθεση απέρριψε τελικά τη μήνυση που είχε υποβάλει ο κ. Καλογιάννης,  και έτσι, επί της ουσίας, η υπόθεση αναμένεται να τεθεί στο αρχείο.

Με πληροφορίες από την Ελευθερία- Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Κακάρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here