Συνάντηση Δένδια με τον πολιτειακό γερουσιαστή Λ. Ραπτάκη: Η τουρκική παραβατικότητα στο επίκεντρο

320

Συνάντηση με τον πολιτειακό γερουσιαστή Λεωνίδα Ραπτάκη πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας νωρίτερα σήμερα.

Στη συνάντηση συζητήθηκε ο θετικός ρόλος της ελληνικής διασποράς στην Αμερική, καθώς και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και οι παραβατικές ενέργειες της Τουρκίας, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γενικού Γραμματέα απόδημου Ελληνισμού του υπουργείου Εξωτερικών Γιάννη Χρυσουλάκη.

Συνάντηση και με τον Πατούλη

Οι τρέχουσες εξελίξεις στο Αιγαίο αλλά και η δυνατότητα ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος της Αττικής, κυρίως, μέσα από την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, στο γραφείο του με τον Ελληνοαμερικανό γερουσιαστή, Λεωνίδα Ραπτάκη.

Για τα ελληνοτουρκικά, ο κ. Ραπτάκης, τόνισε πως η Αμερική παρακολουθεί τις εξελίξεις και προσέθεσε πως η στήριξη της αμερικανικής ομογένειας στην Ελλάδα είναι δεδομένη και διαχρονική.

Από την πλευρά του, ο κ. Πατούλης ανέφερε: «Στηρίζουμε και επενδύουμε στην ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων όπως και στη διαχρονική στήριξη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας στη χώρα μας, που αυτή την κρίσιμη περίοδο, αποτελεί πολύτιμο σύμμαχό μας σε όλα τα επίπεδα, δυναμώνοντας τη φωνή της χώρας μας.

Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε κάθε διαθέσιμο εργαλείο προκειμένου να ενισχύουμε το brand name της Αττικής μας, προβάλλοντας σε όλο τον κόσμο τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και συμβάλλοντας έτσι, στην αναπτυξιακή της επανεκκίνηση, στη διεύρυνση των θέσεων εργασίας αλλά και στην ισχυροποίηση της τοπικής οικονομίας».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ