Θάνος Πλεύρης: Η κριτική σε εμένα και στις επιλογές του πατέρα μου είναι άδικη

341

Στην κριτική που προκάλεσε η εκπροσώπηση του Γιάννη Λαγού από τον πατέρα του αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Τρίτης (13/10) ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και γιος του Κωνσταντίνου Πλεύρη, Θάνος Πλεύρης.

Διαχωρίζοντας τη θέση του από αυτήν του πατέρα του ο Θάνος Πλεύρης είπε μιλώντας στο Mega:

«Υπάρχουν διακριτές διαφορές, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την άρνηση της Δημοκρατίας του πατέρα μου. Σίγουρα είναι μια αμήχανη στάση».

Ο κ. Πλεύρης, αναφερόμενος στο αίτημα του Γιάννη Λαγού για εξαίρεση των δικαστών, τόνισε την κρισιμότητα της δίκης αλλά και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκαν οι πλέον καταδικασθέντες, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τον πατέρα του για να του μεταφέρει την αμηχανία του.

«Έχουμε πολιτικές διαφωνίες και θεωρώ ότι η κριτική σε μένα είναι άδικη».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη συνέχεια τόνισε ότι το αίτημα εξαίρεσης που κατατέθηκε, ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να δείξει ότι δικάζεται για την ιδεολογία της και όχι για τις εγκληματικές της πράξεις.

«Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η Ελληνική Δημοκρατία δε δικάζει ιδέες είναι ο ίδιος ο πατέρας μου, ο οποίος δεν έχει καταδικαστεί ενώ πολλάκις έχει εκφράσει τη θέση του».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ