22χρονη Βολιώτισσα αθλήτρια: “Έκλεβα για να πάρω παπούτσια γιατί δεν είχα χορηγούς”

74

Τι δηλώνει ο πατέρας της γνωστής αθλήτριας και η ίδια

Τη δική της εκδοχή για όσα έχουν γίνει γνωστά για τη συμμετοχή της σε περιπτώσεις κλοπών δίνει μιλώντας αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr η 22χρονη αθλήτρια από τον Βόλο, που την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη από τους αστυνομικούς για κλοπή χρηματικού ποσού από κατάστημα εστίασης στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” της Αθήνας.

Η γνωστή στην κοινωνία του Βόλου αθλήτρια σε μία εξομολόγηση από καρδιάς αποκαλύπτει τι έχει πάει στραβά στη ζωή της.

«Το έκανα σε έναν χώρο που είναι γεμάτος κάμερες. Προφανώς και το ήξερα» εξηγεί για το τελευταίο περιστατικό που σημειώθηκε στην πρωτεύουσα.

«Οι ενέργειές μου είναι παρορμητικές. Δεν είμαι κλεπτομανής. Από 17 χρονών έχω κάνει κάποια λάθη στην κοινωνία. Δεν άκουγα τι έλεγαν οι γονείς μου. Ήμουν ένα ατίθασο παιδί, αλλά δε συνεργαζόμουν να μιλήσω με κάποιον ειδικό» υπογραμμίζει.

«Δεν είχα χορηγούς για το άθλημα και έκλεβα για να πάρω παπούτσια»

«Τα χρήματα τα ξόδευα σε ψώνια, σε παπούτσια. Είμαι αθλήτρια και δεν είχα κάποια χορηγία για να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε αγώνες. Δεν ξόδευα αλλού τα χρήματα. Οι γονείς μου με βοηθάνε. Δεν έχω κάτσει σε μία μόνιμη δουλειά. Θα έλεγα οτι ήμουν ένα ζωηρό παιδί. Θέλω να κάνω μια καινούργια αρχή. Απλά φοβήθηκα πολύ με την έκταση που πήρε το πράγμα. Όλη η Ελλάδα το έχει δει. Με φόβισε πολύ. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα. Οι γονείς μου με στηρίζουν» υποστηρίζει η 22χρονη.

«Εγώ δεν κρύφτηκα. Λέω τι κάνω. Το παραδέχομαι. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Γι’ αυτό επιστρέφω τα χρήματα. Θέλω να διορθώσω τα λάθη μου. Δεν έχω κάνει τίποτα άλλο. Ήταν χαζό αυτό που έκανα. Θέλω να παρακολουθήσω έναν ειδικό. Ζητώ συγγνώμη. Έχω επίγνωση τι έχει γίνει. Έχω μετανιώσει αληθινά» δηλώνει με δάκρυα στα μάτια.

Αναφορικά με το τελευταίο περιστατικό και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε, αναφέρει: «Δεν ήξερα τι είχε μέσα ο φάκελος. Πήγα εκεί τυχαία. Στο αεροδρόμιο βρέθηκα για να ταξιδέψω για Γερμανία. Μπήκα τυχαία στο μαγαζί, άνοιξα μόνο αυτό το ντουλάπι και έτυχε να έχει μέσα τα λεφτά. Μετά πήρα όμως ταξί κι έφυγα, δεν ταξίδεψα, επειδή έγινε το γεγονός».

Πως βρίσκεις τόσο θάρρος να πας να κλέψεις κάτι σε έναν χώρο με τόσες κάμερες και με τόση προστασία;

«Το κάνω παρορμητικά. Φοβάμαι. Παίρνω ένα ρίσκο, αλλά μου βγαίνει σε κακό. Δε με εξιτάρει. Φοβάμαι την ώρα εκείνη»

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here