Αχιλλέας Μπέος: «Πατσαβούρια!»

180

Φουλ επίθεση από τον Αχιλλέα Μπέο σε ανθρώπους που αυτοχαρακτηρίζονται ως άνθρωποι των γραμμάτων και αποδεικνύεται από τις καταγγελίες εναντίον τους πως είχαν λερωμένη τη φωλιά τους… “Πατσαβούρια” χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος Βόλου όλους αυτούς που κατά καιρούς στράφηκαν εναντίον του για θέματα της πόλης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Έκπληκτος παρακολουθώ τον ορυμαγδό των καταγγελιών και των αποκαλύψεων, αυτό το πραγματικό «ξεκατίνιασμα» όπως λέμε εμείς οι απλοί λαϊκοί άνθρωποι, ανάμεσα σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα αυτοχαρακτηρίζονται σαν άνθρωποι των γραμμάτων και των Τεχνών και διεκδικούν, σαν θεϊκή εντολή, για τους εαυτούς τους το προνόμιο να καθοδηγούν ολόκληρη την κοινωνία. Και είμαι έκπληκτος όχι γιατί πληροφορούμαι ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην κοινωνία, αλίμονο έχω αρκετή πείρα στη ζωή, αλλά από το μέγεθος της υποκρισίας αυτών των δήθεν διανοούμενων και κουλτουριάρηδων που μας κουνούσαν το δάκτυλο απειλητικά και έκαναν μαθήματα ήθους και συμπεριφοράς.

Ποιοι; αυτοί που τώρα ξεμπροστιάζονται και αποδεικνύονται όπως ακριβώς είναι: Πατσαβούρια! Προσωπικά βρέθηκα πολλές φορές στο στόχαστρο αρκετών εξ αυτών των άθλιων τύπων, προφανώς γιατί δεν ανταποκρινόμουν στις υψηλές… αισθητικές προδιαγραφές τους: Να είμαι ανώμαλος, να κυνηγάω αγοράκια και κοριτσάκια, να εκβιάζω και να απειλώ.

Και αντίθετα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, το πιο λαϊκό άθλημα, και τη λαϊκή μας μουσική, σαν επιχειρηματίας. Και ομολογώ ότι κάποτε θύμωνα. Σήμερα όμως, μετά το ξεγύμνωμα που επιφυλάσσουν ο ένας στον άλλο, δηλώνω απλώς υπερήφανος. Που είχα και έχω απέναντί μου τέτοια υποκείμενα. Ντροπή τους, τίποτα άλλο…

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here