Μπέος: Θα είμαι αρωγός στην έρευνα της Εισαγγελίας – Έχτιζαν σχολεία μέσα σε ρέματα και ποτάμια [βίντεο]

368

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στους δημοσιογράφους Νίκο Χατζηνικολάου και Γιώργο Παπαδάκη μίλησε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

“Τρέχανε οι πολιτικοί απατεώνες μέσα στην θλίψη και τον πόνο και ζητούσαν ευθύνες” είπε ο δήμαρχος.

“Ο Δήμαρχος Λαρισαίων δεν κλήθηκε, αλλά οι υπόλοιποι δήμαρχοι κλήθηκαν από τον εισαγγελέα. Είναι πρώτη φορά που ένας εισαγγελέας κάνει κομματικές διακρίσεις;Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Τα αντιπλημμυρικά έργα είναι δουλειά της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας. Εγώ δεν έχω διαχειριστεί ούτε ένα ευρώ. Έχω στείλει καταγγελίες για σχολεία που χτίστηκαν μέσα σε ρέματα” είπε ο κ. Μπέος. «Έστειλα επιστολή στον Στυλιανίδη για την Πυροσβεστική και στην Περιφέρεια και στο υπουργείο για τα αντιπλημμυρικά έργα. Νηπιαγωγείο και σχολείο υπάρχουν μέσα σε ρέματα και μέσα στον ποταμό. Στην Αγριά Βόλου και στα Λεχώνια. Το κατήγγειλα και δεν έγινε τίποτα. Αυτά τα σχολεία που σας λέω έγιναν εδώ και 20 χρόνια. Εγώ από το ΕΣΠΑ πήρα εκατομμύρια για τη ζωνοποίηση, για το δημοτικό θέατρο, για το μουσείο της Αργούς, για τέτοια έργα. Για αντιπλημμυρικά έργα δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ” συνέχισε.

«Πρόσφατα κατασκευάστηκε γέφυρα και πλημμύρισε μία συνοικία του Βόλου και την πήρε το ποτάμι! Η Περιφέρεια την κατασκεύασε, την παρέδωσε πριν ένα μήνα και βούλιαξε τις Άσπρες Πεταλούδες» σημείωσε. “Δε θεωρώ ότι έχει ευθύνη ο Αγοραστός, αλλά ο μελετητής που την κατασκεύασε. Ο Αγοραστός της χρηματοδότησε, δεν την σχεδίασε αυτός» τόνισε.

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ
«Σέβομαι την τοποθέτηση της κ. Υπουργού επειδή τηρεί το υγειονομικό πρωτόκολλο. Τα δίκτυα πήραν λάσπες μέσα. Μέχρι να καθαριστεί, δεν είναι πόσιμο. Χλωριώνεται όμως και δεν έχει μικρόβια. Εγώ κάνω μπάνιο πάντως. Από Δευτέρα ίσως είναι πόσιμο το νερό. Έτσι λένε οι χημικοί» υπογράμμισε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ