Δήμος Βόλου εναντίον Πανεπιστημίου: Ραντεβού στα δικαστήρια με τους κυρίους με τις περίεργες ρόμπες

146

Την απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να μην εγκρίνει την επιστροφή του οικοπέδου της οδού Παρασκευοπούλου, σχολιάζει ο Δήμος Βόλου με μία σφοδρή επίθεση προς την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Η ανακοίνωση:

Χαιρετίζουμε την απόφαση των μελών της διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς έρχεται να επιβεβαιώσει την ορθότητα της άποψης που, μαζί με την πλειονότητα της κοινωνίας μας, διατηρούμε για την βούληση και την ικανότητα τους να λειτουργούν με γνώμονα και στοιχειώδη σεβασμό για τις ανάγκες και τα αιτήματα της πόλης και των πολιτών που τους φιλοξενούν.

Βεβαίως το δείγμα γραφής κάποιων εξ αυτών που συνυπογράφουν δηλώσεις στήριξης τρομοκρατών και η ανοχή των υπολοίπων προς αυτούς, δεν επέτρεπε να περιμένουμε μια ψύχραιμη, σοβαρή και εποικοδομητική στάση και πλέον τη λύση θα δώσει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Και ουδεμία αμφιβολία υπάρχει για τη δικαίωση της πόλης μας.

Δυστυχώς για τα μέλη της ηγεσίας του Πανεπιστημίου απώλεσαν άλλη μια καλή ευκαιρία να αμβλύνουν έστω την εδραιωμένη πια στην τοπική μας κοινωνία πεποίθηση ότι είναι σε πλήρη δυσαρμονία, χρόνια τώρα, μαζί της, φροντίζοντας κοντόφθαλμα και ιδιοτελώς για τα μικροσυμφέροντα τους.

Σε κάθε περίπτωση ας γνωρίζουν ότι το οικόπεδο της οδού Παρασκευοπούλου θα επιστραφεί στο νόμιμο ιδιοκτήτη του, τον Δήμο Βόλου, και οι ίδιοι θα υποχρεωθούν να αναγνωρίσουν τις νομικές και ηθικές δεσμεύσεις τους. Το δε νέο Δικαστικό Μέγαρο θα ανεγερθεί όσες προσπάθειες κι αν καταβάλλουν μετέχοντες οι ίδιοι, ως μη όφειλαν, σε κομματικά και άλλα παιχνίδια σε βάρος του Βόλου.

Με όλους αυτούς λοιπόν τους κυρίους με τις περίεργες ρόμπες δίνουμε ραντεβού στα Δικαστήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here