Δωρεάν ξεναγήσεις στον Βόλο κάθε Παρασκευή

249

«Περπατώ στο Βόλο» είναι η νέα δράσητης Αντιδημαρχίας Τουρισμού Δήμου Βόλου, η οποία ξεκίνησε μέσα Μαΐου και θα διαρκέσει έως τα μέσα Σεπτεμβρίου 2023. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα στην προώθηση του Βόλου ως προορισμό για city break, ο οποίος είναι κι ένας από τους βασικούς στόχους του προγράμματος τουριστικής προβολής 2023.

Επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να περπατήσουν στο Βόλο σε μία μοναδική διαδρομή ξενάγησης και ανακάλυψης των αξιοθέατων της πόλης μας. Οι ξεναγήσεις προσφέρονται δωρεάν και ξεκινούν κάθε Παρασκευή στις 10:30 π.μ., ενώ η διαδρομή περιλαμβάνει περιήγηση στην περιοχή των Παλαιών, στην παραλία, στο κέντρο και μέχρι την ακτή Αναύρου με διάρκεια περίπου 2 με 3 ώρες. Η διαδρομή διασχίζει την πόλη με αφετηρία και σημείο συνάντησης το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Δήμου Βόλου (Σέκερη 1,έναντι ΚΤΕΛ) και σημείο λήξης της ξενάγησης την παραλία του Αναύρου. Την κάθε ξενάγηση συνοδεύει τοπικός πιστοποιημένος ξεναγός, ενώ η γλώσσα της ξενάγησης είναι η αγγλική, όταν υπάρχει συμμετοχή επισκεπτών από το εξωτερικό.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να διασφαλίσει τη συμμετοχή του στην ξενάγηση μπορεί να κάνει κράτηση με τους παρακάτω τρόπους:

στο τηλ. 2421030930 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8:30 μέχρι τις 15:30 (Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης),
στέλνοντας email στο [email protected] ή
μέσω της ιστοσελίδας https://www.volosinfo.gr/el/free-volos-walking-tour.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ