Έφτιαξαν ψεύτικο λογαριασμό στο facebook για τον Ν. Παπαπέτρο – Τι καταγγέλει ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου

197

Την διερεύνηση του ιδιοκτήτη ενός πειρατικού -όπως όλα δείχνουν- λογαριασμού στο facebook με τον τίτλο “Συμμαχία Παπαπέτρος” ζητά ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου και δικηγόρος Νίκος Παπαπέτρος.

Ο νέος λογαριασμός που δε συνδέεται με τον υπό συγκρότηση συνδυασμό που θα διεκδικήσει τον Δήμο Βόλου απέναντι στον Αχιλλέα Μπέο, δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες.

Σε δήλωσή του ο κ. Παπαπέτρος ανέφερε:

Έχει δημιουργηθεί στο Facebook λογαριασμός με την επωνυμία “Συμμαχία Παπαπέτρος”, ο οποίος δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τον υπό συγκρότηση συνδυασμό “Συμμαχία για τον Βόλο” ή με εμένα ως πρόσωπο. Η σκοπιμότητα δημιουργίας αυτού του λογαριασμού είναι προφανής. Θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για να μάθουμε και τους αυτουργούς.

Όσοι και όσες κινούμαστε στο φως, τοποθετούμαστε δημόσια για τα πολιτικά ζητήματα και έχουμε καθαρή επαγγελματική πορεία στην υπηρεσία της δικαιοσύνης προφανώς και δε θα εκφοβιστούμε από ιλαρές προσπάθειες συκοφάντησης μας στο διαδίκτυο από ανθρώπους κρυπτόμενους, που λειτουργούν στο σκοτάδι.

Αντίθετα μάλιστα, ενέργειες σαν και αυτές μας πεισμώνουν γιατί δικαιώνουν την πεποίθηση μας ότι: τα τελευταία χρόνια έχει θριαμβεύσει η ασυδοσία και η αδιαφάνεια στη πόλη μας η οποία για να υπάρχει έχει ανάγκη την απαξίωση και την φίμωση κάθε αντίθετης φωνής.

Αντί να δημιουργούνται ανώνυμοι λογαριασμοί και να διακινούνται παραπολιτικά κουτσομπολιά που δεν προσφέρουν τίποτα στους πολίτες του Βόλου, προκαλούμε όποιον και οποία θέλει να συγκρουστεί στο πεδίο των επιχειρημάτων και των ιδεών μαζί μας. Ακόμα κι αν παίζει “εκτός έδρας”.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ