Εισαγγελική παρέμβαση για τα λεγόμενα του Μπέου περί δημοσιογράφων που «δυσφήμισαν τον Βόλο»

176

Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσαν οι επιθέσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος κατά δημοσιογράφων σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα.

«Να τους φτύνετε και να τους ρίχνετε αυγά και γιαούρτια», είχε προτρέψει ο Αχιλλέας Μπέος αναφερόμενος σε δημοσιογράφους που «δυσφήμισαν τον Βόλο». Ο κ. Μπέος χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους άπλυτους και βρωμιάρηδες που κάνουν μπάνιο μια φορά τον μήνα, αλλά νοιάζονται για το εάν η πόλη δεν έχει νερό το βράδυ» ενώ κάλεσε σε λιντσάρισμα εναντίον τους με αυγά και γιαούρτια και φτυσίματα. Η Εισαγγελία Βόλου διέταξε αυτεπάγγελτα προκαταρκτική για το αδίκημα της διέγερσης διάπραξης εγκλημάτων, ενώ η προτροπή σε βία κατά δημοσιογράφων και η επίθεση στην πανεπιστημιακό Φαίη Τζανετουλάκου πήρε πανελλήνιες διαστάσεις.

Εξαπέλυσε επίθεση κατά των δημοσιογράφων που όπως είπε «δυσφημούν τον τόπο, που επανήλθε στην κανονικότητα. Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε και για να μην χαλάτε το σάλιο σας να τους ρίχνετε αυγά και γιαούρτια. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα 2 νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το». Ισχυρίστηκε πως «για μένα κανονικότητα είναι όταν κλείνει το νερό στις 11 το βράδυ. Σε άλλες χώρες που υπάρχει ξηρασία ή πρόβλημα υδροδότησης, κάνουν μείωση νερού. Όταν έχεις ροή 18 ώρες, δεν υπάρχει πρόβλημα», υποστήριξε.

Πηγή: newsbreak.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ