Εντυπωσιακό event στην λίμνη Πλαστήρα με… εναέριο χορό κάτω από αερόστατο παρουσία Αγοραστού (Φώτο – Βίντεο)

226

Για πρώτη φορά στα χρονικά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα Σάββατο (11/7) αργά το απόγευμα στην πλαζ Πεζούλας, ένα μοναδικό event που πρόβαλλε το Νομό Καρδίτσας στο πανελλήνιο.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη εκδήλωση με πρωταγωνίστρια την performer Δρ. Λίλα Ζαφειρούδη η οποία αιωρούμενη από ένα αερόστατο περίπου στα 1.000 μέτρα υψόμετρο (από το ύψος της θαλάσσης) πάνω από τα ήρεμα νερά της λίμνης Πλαστήρα χόρεψε «χαιδεύοντας» τον άερα!

Παράλληλα, το μουσικό συγκρότημα Fortissimo Electric String Quartet με τα «εκρηκτικά» βιολιά τους γέμισε με όμορφες μελωδίες την ζεστή ατμόσφαιρα.

Εντυπωσιακό event στην πλαζ Πεζούλας με… εναέριο χορό κάτω από αερόστατο! (+Φώτο +Βίντεο)

Το event τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και συνδιοργανωτές ήταν η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα και το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κ. Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος, ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Κώστας Ζυγογιάννης, άλλοι αιρετοί της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου. Την διοργάνωση συντόνιζε ο κ. Δημήτρης Γιαννάκης, ενώ επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ο οποίος ανέβηκε στο αερόστατο για να βιώσει την συγκεκριμένη μοναδική εμπειρία εναέριας κίνησης.

Η εκδήλωση οργανώθηκε στα πλαίσια της παραγωγής τηλεοπτικών γυρισμάτων από τους Artistic Nerds (pfotograpfy and cin-ematography) για λογαριασμό της Explore DMC για την προώθηση του ορεινού τουρισμού και ειδικότερα του τουρισμού εμπειρίας.

Click to enlarge image aerial_11.jpg

Click to enlarge image aerial_10.jpg

Click to enlarge image aerial_1.jpg

Click to enlarge image aerial_12.jpg

Click to enlarge image aerial_13.jpg

Click to enlarge image aerial_14.jpg

Click to enlarge image aerial_15.jpg

Click to enlarge image aerial_17.jpg

Click to enlarge image aerial_19.jpg

Click to enlarge image aerial_21.jpg

Click to enlarge image aerial_22.jpg

Click to enlarge image aerial_8.jpg

Click to enlarge image aerial_c3.jpgClick to enlarge image aerial_c7.jpg

Πηγή: karditsalive.net

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here