Έσπασε παράθυρο στο σπίτι της μητέρας του από άγχος – Συγκίνησε τους δικαστές η σχέση μητέρας και γιού

356
¶ãíùóôïé åðéôÝèçêáí ôá îçìåñþìáôá óôï óðßôé ôçò ïéêïãÝíåéáò ôïõ áöãáíïý ìáèçôÞ ðïõ åß÷å êëçñùèåß óçìáéïöüñïò óôçí ðáñÝëáóç ôçò 28çò Ïêôùâñßïõ, ÐáñáóêåõÞ 3 ÍïÝìâñç 2017. (EUROKINISSI / ÄÞìïò Áèçíáßùí)

Στο αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή απειλή οδηγήθηκε χθες ένας 45χρονος άνδρας στο Βόλο, αφού σε ξέσπασμα του, έσπασε το τζάμι ενός παραθύρου στο σπίτι όπου κατοικεί μαζί με την μητέρα του, την Κυριακή 11/6.

Όπως είπε ο 45χρονος στην δικαστική αίθουσα, αυτό που τον οδήγησε να δώσει γροθιά στο παράθυρο του σπιτιού του ήταν το έντονο άγχος που ένιωθε, καθώς περίμενε αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο ίδιος είχε προβλήματα με εξάρτηση από ναρκωτικά, και υπήρξε χρήστης ουσιών για 30 χρόνια, ενώ πλέον βρίσκεται σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Αναφορικά με την ηλικιωμένη μητέρα του είπε πως η σχέση τους είναι πολύ καλή και δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι πάνω της, κάτι που η ίδια η γυναίκα είχε επιβεβαιώσει στους αστυνομικούς κατά την κατάθεσή της.

Εκείνη είναι μάλιστα «βράχος» για τον 45χρονο γιο της, τον φροντίζει καθημερινά και έχει σταθεί στο πλευρό του σε όλες τις περιπέτειές του, με την υγεία του και την εξάρτηση από τα ναρκωτικά.
«Δεν θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο» δήλωσε ο ίδιος και ζήτησε συγγνώμη στο δικαστήριο.

Καθώς η μητέρα του δεν παρέστη στη δικαστική αίθουσα, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αποφάσισε την αναβολή της υπόθεσης για την Πέμπτη 15/6.
Ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος ως τότε, υπό τον όρο να μένει σε ανεξάρτητο διαμέρισμα από την μητέρα του, και να μην την προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των τριάντα μέτρων.

Πηγή: thenewspaper.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ