Η επένδυση μαμούθ του Ατζούν που θα αλλάξει τον Βόλο – Η μαρίνα, τα ξενοδοχεία και που θέλει να τα φτιάξει

582

Ο Ατζούν δεν αγοράζει τυχαία τον Βόλο, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το TheNewspaper.gr. Αυτό που επιδιώκει ουσιαστικά ο ίδιος, είναι η άμεση σύνδεση του ελληνικού κλαμπ με την Χαλ, της οποίας επίσης είναι ιδιοκτήτης στην Αγγλία! Ο 54χρονος παραγωγός και επιχειρηματίας προσδοκά να καταστήσει τον Βόλο ένα σύλλογο ανάδειξης ταλέντων, που θα περνούν από το Πανθεσσαλικό πριν κάνουν το μεγάλα άλμα για την Χαλ. Ταυτόχρονα, όσοι δεν υπολογίζονται από την αγγλική ομάδα στην Championship, θα παίρνουν το δρόμο για τον ΝΠΣ Βόλο και την Super League. Με άλλα λόγια, ανάμεσα σε Χαλ και Βόλο θα εφαρμοστεί ένα μοντέλο ανάλογο του Νότιγχαμ Φόρεστ-Ολυμπιακός!

Πάμε τώρα στο δεύτερο κομμάτι της επένδυσης. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ενδιαφέρεται να τρέξει μία συνολικά γιγαντιαία επένδυση σε όλη την πόλη. Ειδικότερα, αποκλειστικές πληροφορίες του SportJournal αναφέρουν, ότι ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας θα δρομολογήσει ένα τεράστιο project στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο, όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται η κατασκευή μαρίνας και πολυτελών ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων! Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως η κάθοδος του Ατζούν στον Βόλο υπηρετεί ένα γενικότερο πλάνο ανάτασης της πόλης, γεγονός που πιθανότατα εξηγεί και γιατί ο Δήμαρχος (μέσα σ’ όλα) Αχιλλέας Μπέος, καταλήγει στο να του πει το μεγάλο «ναι».

Και κάτι τελευταίο. Στον Βόλο θα υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια κι άλλες εμβληματικές επενδύσεις. Μία από αυτές αφορούν και το λιμάνι της πόλης, που όλα δείχνουν θα καταλήξει στα χέρια εταιρείας συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη! Κρατείστε το κι αυτό, γιατί δεν αποκλείεται να δούμε μία επιχειρηματική σύμπραξη Ατζούν-Σαββίδη στο άμεσο μέλλον, με κοινό κέντρο των δύο ισχυρών ανδρών τον Βόλο.

Πηγή: thenewspaper.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ