Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε την ομάδα του «Τυφώνα» που καθάρισε τις ακτές της Μαγνησίας

226

Σε ειδική εκδήλωση μπροστά από το Λιμεναρχείο του Βόλου η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε σήμερα το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης για την εξάμηνη δράση του σκάφους “Typhoon Project”.
H ομάδα του «ΤΥΦΩΝΑ” για έξι μήνες πραγματοποίησε επιχειρήσεις για τον καθαρισμό των ακτών της Μαγνησίας που είχαν επιβαρυνθεί σημαντικά μετά τις πλημμύρες.
Η εκδήλωση για την απόδοση τιμής έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη του πληρώματος και εξήρε το σημαντικό τους έργο στην απορρύπανση και αποκατάσταση των ακτών της περιοχής.
Το ίδρυμα εκπροσώπησε η πρόεδρος κ. Εύη Λαζού -Λασκαρίδη .
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος , η Υφυπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Ζέτα Μακρή, ο Βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος , η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων Άννα -Μαρία Παπαδημητρίου , οι Δήμαρχοι Βόλου, Αλμυρού και Ζαγοράς-Μουρεσίου Αχιλλέας Μπέος, Δ. Εσερίδης , Κωνσταντίνος Καραγεωργίου, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χαράλαμπος Μπιλλίνης , ο Αρχιπλοίαρχος Δημήτρης Τσίκλος και ο Ταξίαρχος Χρήστος Σπανίδης. Παρόντες επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γεώργιος Ντιζές και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΒ Σωκράτης Αναγνώστου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ